Til forsiden Besøg og likeDåb i folkekirkenMeld dig ind i folkekirken

Børnekor
På initiativ fra Uldum Langskov menighedsråd
starter vi vores nye børnekor op torsdag d. 25.8. kl. 15.15.

Det handler om at få kroppen igang, og at få et forhold til sin egen stemme i samklang med andre. Musikalsk vil der blive arbejdet med rytme, harmoni, klang og stilkendskab. Der tages hovedsaligt udgangspunkt i den musik børnene kender, men derudover vil der også blive arbejdet med “kirkemusik” i form af gospel og salmer. I løbet af året skal koret desuden afholde mindre koncerter i forbindelse med højtiderne.

Underviser er Anette B Trautner, der arbejder som kirkesanger i sognet. Anette har stor erfaring både som underviser og udøvende sanger. Anette har bla arbejdet som vokalcoach på DR´s (børne) MGP. Måske har nogen også set hende i programmet “Ekstranummer”.

Undervisningen er for 3. til 6.klasse og vil foregå om torsdagen i præstegården i Uldum,. Der vil blive arrangeret bus fra Ølholm skole, når vi kender antallet af interesserede.

Tilmelding skal ske til Anette B Trautner, på 26842662 eller anette@songs.dk

ULDUM KIRKE